040 580 5484 kati@polyquality.fi

ASIAKASREFERENSSIT JA ARTIKKELIT

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ASIAKASREFERENSSIT JA ARTIKKELIT

Midagonin Vauhtipyörästä voit lukea esimerkkejä kirjoittamistani artikkeleista. Tekstit perustuvat sekä Midagonin asiantuntijoiden että heidän asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa haastatteluihin.

Unohtuiko asiakas prosessien kehittämisessä? ”Prosessien kehittämisessä tulee keskittyä siihen mikä luo aidosti asiakkaalle lisäarvoa ja sitä kautta yritykselle liiketoiminnallista hyötyä. Valtaosa kehittämisestä on edelleen oman toiminnan tehostamista ja kustannusleikkauksia”, QPR Softwaren Matti Erkheikki muistuttaa. (pdf Unohtuiko asiakas prosessien kehittämisessä)

Ulkoistuksessa tarvitaan oikea-aikaista viestintää. ”Kommunikaatio on onnistuneen tuotannon ulkoistamisen kulmakivi”, sanoo Midagon Oy:n Eeva Auranen. (pdf Ulkoistuksessa tarvitaan oikea-aikaista viestintää)

Onko sinulla taiteilija projektipäällikönä? kysyvät Heikki J. Mattila ja Petri Malmelin. ”Hankkeessa, jonka odotetut vuosituotot ovat kaksitoista miljoonaa, voi projektipäällikkö käyttää projektin alussa kuukauden pyörän keksimiseen, vaikka yrityksessä on valmiina hyväksi havaittu projektimetodologia. Täysin tuottamattoman ’kehitystyön’ hinnaksi voidaan laskea miljoona euroa.” (pdf Onko sinulla taiteilija projektipäällikkönä)

Miksi prosessien kehittäminen ei kiinnosta talousjohtajaa? ”Kenen agendalla prosessien pitää olla? Laatujohtajan, IT-johtajan vai jonkun muun?” Midagon Oy:n Lauri Eskola kysyy. ”Prosessien kehittäminen kuuluu heille, jotka ovat tulosvastuussa. Eli talousjohtajille, myyntijohtajille sekä liiketoimintajohtajille”, vastaa Eskola. (pdf Miksi prosessien kehittäminen ei kiinnosta talousjohtajaa)

Työn edistymiseen ja imuun voidaan vaikuttaa.Tietotyössä johtajalta vaaditaan palveluhenkisyyttä. Kun työ ei ole aikaan ja paikkaan sidottua, johtaminen on palvelemista ja edistymisen tukemista sekä suuntaviivojen määrittelyä enemmin kuin vanhakantaista määräämistä. (pdf Työn edistymiseen ja imuun voidaan vaikuttaa)

Valitse rohkeasti paras. On sekä yrityksen että yhteiskunnan etu, jos johtajaksi valitaan kaikista hakijoista paras. Ei siis paras mies.  Kiitos mielenkiintoisesta haastattelusta varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa, Keskuskauppakamari ja toimitusjohtaja Päivi Marttila, Midagon Oy. (pdf Valitse rohkeasti paras)

ERP-hanketta on johdettava. Vaikka implementaatio olisi kuinka hyvä, mutta järjestelmä ei tuota haluttua liiketoiminnan tulosta, ovat rahat menneet hukkaan, sanoo Miikka Nieminen, Midagon Oy. (pdf ERP-hanketta on johdettava)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][testimonial_slider]

Click the edit button to add your testimonial.
[/testimonial_slider][/vc_column][/vc_row]