040 580 5484 kati@polyquality.fi

JUHLAT JA TEMPAUKSET

[vc_row][vc_column][testimonial_slider]

Click the edit button to add your testimonial.
[/testimonial_slider][vc_column_text]

JUHLAT JA TEMPAUKSET

Espoon Esteri 2014 seppelöitiin 16.5. Espoon Kulttuurikeskuksessa. Tilaisuus oli Espoon Yrittäjänaisten voimannäyte, sillä todella pienellä budjetilla mutta tehokkaalla tiimillä ja loistavilla yhteistyökumppaneilla saatiin aikaan näyttävä, lämminhenkinen ja viihdyttävä iltapäivä. Toimin tapahtuman projektipäällikkönä.

Uusi Espoon Esteri Katja Noponen on hyvin menestynyt naisyrittäjä, lisäksi hänen yrityksensä päivittäisellä toiminnalla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Katja Noponen Oy on yksi Suomen menestyneimpiä yrityksiä, missä on ylimmässä johdossa nainen. Ensimmäinen Espoon Esteri on vuonna 2013 valittu Espoon Yrittäjänaiset ry:n perustaja Jaana Sorvali.

Juhlat alkoivat jo sisääntulossa, jossa vieraita vastaanottivat ensimmäiset isännät (tai siis emännät) jo alaovella, matkaa siivitti flyygelimusiikki ja tapahtuma oli aikataulutettu (ja varmistettu) niin, että kaikki sujui loistavasti ilman yllätyksiä (koska niihin oli varauduttu). Tapahtuma sai hyvin huomiota somessa – ja niillekin jotka eivät päässeet paikalle, piristystä päivään oli tuonut postitise lähetetty kutsu, jossa oli mukana Esterille sopivaa pilkettä silmäkulmassa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]