040 580 5484 kati@polyquality.fi

Onnea Katja! 

Vuoden Valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi on valittu espoolainen Katja Noponen. Suomen Yrittäjänaiset ja OP-Pohjola-ryhmä julkistivat valinnan Yrittäjänaisten liittokokouspäivillä.

Katja Noposen yritys on kasvanut vahvasti, ja nyt 38-vuotiaan kasvuyrittäjän yritys on menestyneimpiä naisen johtamia yrityksiä Suomessa. Noponen pitää firmansa ohjia tiukasti omissa hyppysissään. Hän on ainoa omistaja, toimitusjohtaja ja hallituksen ainoa varsinainen jäsen. Tässä hän on harvinaista, sillä huippumenestyneiden yritysten toimitusjohtajista vain joka kymmenes on nainen.

Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy vuosittain tuhansia ihmisiä. Lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, perustaa yrityksen tai sijoittuu muuhun työelämään johtavaan toimintaan. Yrityksen erityisosaamista on työkyvyttömyysriskien hallinta, sairauspoissaolokulujen madaltaminen, eläkemaksuluokkien konkreettinen pudottaminen ja ennenaikaisesti eläköityvien työntekijöiden uudelleensijoittaminen. Noposen yritys on valtakunnallinen valmennusalan firma, jonka palveluksessa on yli 50 valmennusalan asiantuntijaa 30 paikkakunnalla.

Katja Noponen Oy:n palveluilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys alentuneiden tuki- ja eläkekustannusten sekä kasvaneiden verotulojen kautta, sillä peräti yli 70 prosenttia valmennettavista palaa takaisin työelämään.

Katja Noponen on myös Espoon Esteri vuosimallia 2014.

Esteri6