040 580 5484 kati@polyquality.fi

KIRJAT JA RUNOT

Kirjat ja runot

Haluatko kirjan juhlistamaan yrityksesi saavutuksia, kuvakirjan muistoksi asiakastapahtumasta tai vaikka erilaisen joululahjan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille?

Hyvä tapahtuma on ikimuistoinen, mutta vielä paremmin se säilyy mielessä, kun annat vieraille lahjaksi jotain pysyvää. Muisto voi olla valokuvakirja, kronikka, cd-levy, elokuva tai diashow. Tärkeintä on, että päätös tapahtumien ikuistamisesta tehdään ennen tilaisuutta. Näin varmistetaan, että tärkeät asiat, hetket ja henkilöt ovat varmasti dokumentoituna. Aina tarpeen ja kohderyhmän – ja ennen kaikkea tavoitteen mukaan.

Muoviteollisuus ry:lle kirjoitin 50-vuotisjuhlakirjan Muoviset vuodet 1961 – 2011 – 2061 (muoviset_vuodet). Projekti oli todella mielenkiintoinen, sillä pääsin haastattelemaan sekä muovialan konkareita että tulevaisuuden toivoja. Tulevaisuus on muovin.

Muoviyhdistyksen 75 vuotis-juhlista kirjoitin oodin.

Haluatko runokirjani Perhosenmetsästäjä? Laita minulle viestiä osoitteeseen kati@polyquality.fi niin laitan sinulle sähköpostilla ilmaisen runokirjan (pdf).

Kun pääsen rantaan
jäätelökioski on kiinni
Hiekka on pessyt meren puhtaaksi

Kolme aforismiani on julkaistu Sami Feiringin toimittamassa Tiheiden ajatusten kirja – uuden aforismin parhaat -kokoelmassa.

Kaksi lasta kuokkii maata. Toinen ilosta, toinen pakosta.

Uskonkauppiaiden joukosta löysin oikean profeetan. Antoi leivän, ei kiveä.

Perhoset nousevat ohdakkeista, ei kenenkään maalta.

Satavuotiaan Suomen kunniaksi tein instaan #100runoa.