040 580 5484 kati@polyquality.fi

digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Kahdet ensimmäiset kotisivuni tein ihan itse. Ne olivat hyvät ja toimivat, mutta halusin vähän enemmän.

Uusien sivujen rakentaminen alkoi kohderyhmän määrittelyllä. Näistä tärkeimpiä ovat keskisuuret teollisuusyritykset ja alihankkijat, erityisesti muovi- ja metalliteollisuus, joista minulla on yli viidentoista vuoden kokemus. Toisena kohderyhmänä ovat erilaiset asiantuntijaorganisaatiot, jotka tarvitsevat mm. asiakasreferenssien ja asiantuntija-artikkelien kirjoittajia sekä tapahtumajärjestäjää.

Sivujen tekstit ja sisällöt tein itse, ulkoasusta ja toteutuksesta vastasi Toni Martikainen, Tulikipuna. Samalla Toni suunnitteli minulle todella minun näköiseni uuden logon.

Olemme rakentaneet palvelupaketin yrityksille, jotka haluavat modernit, tehokkaat, skaalautuvat ja asiakasystävälliset kotisivut osana laajempaa digitaalisen markkinoinnin tehostamista, mutta eivät halua sitoa itseään useiden kymmenien tuhansien eurojen kuukausia kestäviin projekteihin. Meillä eli Tulikipunalla, Netityksellä ja PolyQualityllä on ketterä ja osaava tiimi rakentamaan sinulle juuri sellaisen markkinoinnin tehonyrkin kuin tarvitset. Lisätietoa Tulilanka.

Digitaaliseen markkinointiin yhdistämme sopivasti printtiä, tapahtumamarkkinointia ja erilaisia tempauksia. Esimerkiksi lanseerauksissa kannattaa mennä kerralla useammalla rintamalla. Somea unohtamatta.

Teemme myös logosuunnittelua sekä markkinointi- ja viestintäsuunnitelmaa laajemminkin. Voit myös vuokrata itsellesi Ulkoistetun markkinointipäällikön.