040 580 5484 kati@polyquality.fi

KUUNKIERTO

Elämäni näyttää kulkevan kymmenen vuoden sykleissä.

Olin kymmenen vuotta Muovipoli Oy:ssä, tehtävinäni seminaarien sekä pitkien koulutusohjelmien järjestäminen yrityksille. Vastasin myös Muovipoli Yhteisön markkinoinnista ja viestinnästä sekä erilaisista tapahtumista. Samalla olin freelance-toimittajana Tekniikka&Talous ja MuoviPlast -lehdissä.

Seuraavan kymmenvuotisen vietin mitä erilaisemmissa tehtävissä mm. viestintäkonsulttina Make IT Bloom Oy:ssä, markkinointipäällikkönä Muoviyhdistys ry:ssä ja myyntipäällikkönä Telko Oy:ssä. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Tapahtumia olen päässyt järjestämään työelämän lisäksi aktiivisessa järjestöelämässä mm. Lahden Nuorkauppakamarissa ja Muoviyhdistyksen tulevaisuustoimikunnassa.

Uusin kierros alkoi 1.3.2013 kun aloitin yrittäjänä ja viestinnän tekijänä PolyQuality Oy:ssä. Nyt tehtävänäni on sekä oman yritykseni, kumppaneideni ja erityisesti asiakkaideni liiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen.

Olen osakkaana 51NGL3 Company Oy:ssä, jonka Tempaustoimisto järjestää mm. yrityksille videomarkkinointia lisätyn todellisuuden keinoin.

Enemmän kuin osiensa summa

Olen näytellyt kesäteattereissa ja olen Karjalaisen näyttämön jäsen, olen juontanut useita erityyppisiä tilaisuuksia, laulanut erilaisissa produktioissa (en tosin osaa vieläkään laulaa) ja pistänyt itseni muutenkin likoon. Kirjoitan runoja, aforismeja, lauluja ja teen tarvittaessa vaikka yrityksestäsi pienoisnäytelmän. Suomen satavuotissyntymäpäivän kunniaksi kirjoitin sata runoa, jotka julkaistiin kirjana Tästä me puhuimme.

Naurava konsultti esiintyi Muoviyhdistys ry:n 70-vuotisjuhlissa sekä Lahden messujen iltatilaisuudessa. Olin mukana käsikirjoittamassa, sanoittamassa, levyttämässä, markkinoimassa ja esiintymässä.

Koulutukseltani olen materiaalitekniikan DI (TKK), lisäksi minulla on media-alan ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnot sekä myynnin ja yrittäjän ammattitutkinnot.