040 580 5484 kati@polyquality.fi

ONKO SINULLA AIKAA PANOSTAA MARKKINOINTIIN?

Mainonta ei ole ainoa eikä aina edes tehokkain tapa tavoittaa nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat. Mutta ilman markkinointia ja myyntiin panostamista on vaikea kehittää liiketoimintaa tai ylläpitää nykyistä liikevaihtoa.

Yrityksiltä yrityksille -kaupankäynnissä tärkeitä ovat sopiva tuotteiden ja palvelun laatu, joustavuus, kilpailukykyiset hinnat ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen.

Sinulla on osaamista omasta liiketoiminnastasi ja sen tehokkaasta toteuttamisesta, mutta onko sinulla aikaa ja resursseja panostaa uusien mahdollisuuksien kartoittamiseen ja omasta osaamisesta kertomiseen?

Tiesitkö, että myös

markkinointipäällikön voi ostaa palveluna?

 

ESITE EI OLE VIELÄ KUOLLUT

Sähköinen maailma ei ole kokonaan syrjäyttänyt painettua esitettä. Niillä on oma paikkansa ja tarkoituksensa. Vauhdikkaasti muuttuva maailma johtaa siihen, että paperiset esitteet vanhenevat nopeasti.

Kun esitteitä sitten tarvitaan, saattaa tulla kiire. Tärkeä tilaisuus on tulossa ja esitteet lopussa. Tai esitteitä on varastossa monta laatikollista, mutta niissä on väärät yhteystiedot, jo markkinoilta poistunut tuote tai muuta tilanteeseen sopimatonta.

Jostain pitäisi saada nopeasti muutama kymmenen esitettä. Mutta kuka ne tekisi?

Esite valmiiksi viikossa

Soita minulle, kun tarvitset uudet esitteet nopeasti tai haluat testata useampaa erilaista näkökulmaa ennen tehtävänantoa mainostoimistolle.

Ensin päivitämme mihin tarkoitukseen ja millaisia esitteitä tarvitset. Voimme käyttää sinun kuviasi tai minun, kuinka vain sovitaan. Jos aikaa on enemmän kuin viikko, järjestän tarvittaessa kuvauksen teille tai studiolle.

Arvonlisäveroton hinta esitteelle (paperi 250 g silkki) sisältää taiton, kuvituksen, painokulut ja toimituksen valitsemaasi osoitteeseen Suomessa

kaksipuoleinen A4 tai taitettu A4

50 kpl 940 €
300 kpl 1.260 €
500 kpl 1.550 €

nelisivuinen A4

50 kpl 1.150 €
300 kpl 1.530 €
500 kpl 1.850 €

Myös muut koot, määrät ja paperit onnistuvat. Esite voi olla myös muotoonleikattu laiva, tuoksuva laatikko tai mitä me vain keksimme. Sinun tarvitsee vain kysyä.

Sähköinen esite (pdf) syntyy kahdentoista tunnin kuluessa. Veroton hinta 840 €.

Käyntikorttien suunnittelu, sisältäen 500 kpl kaksipuoleisia nelivärisiä kortteja 380 € + alv. Logosuunnitelu sisältäen 500 kpl käyntikortteja 720 € + alv.

VAIN HULLU PALKKAA MARKKINOINTIPÄÄLLIKÖN

Tiesitkö, että markkinointipäällikön voi ostaa palveluna?

Kun yritystoiminta kasvaa tai markkinakenttä muuttuu, sinulla olisi tarvetta osaavalle markkinointi-ihmiselle, mutta sellaisen palkkaaminen arveluttaa. Tai tarvitset ihmisen vain yhteen projektiin, esimerkiksi järjestämään messut tai hoitamaan uuden tuotteen lanseerauksen.

Minä olen Kati Halonen ja autan mielelläni teitä lisäämään liikevaihtoanne sekä löytämään uusia potentiaalisia asiakkaita.

Otan kokonaisvastuun markkinoinnista suunnittelusta toteutukseen. Sen mukaan mitä sovimme, projektikohtaisesti tai tietyn kuukausituntimäärän mukaisesti.