040 580 5484 kati@polyquality.fi

MESSUT

Messut

Messut ovat hyvä tilaisuus lisätä tunnettuutta, kirkastaa brändiä sekä saada uusia asiakkaita ja vahvistaa vanhoja suhteita. Messuille ei pidä lähteä kevytmielisesti.

Vuonna 2011 vastasin Telko Oy:n messuprojektista Lahden muovimessuilla. Tehtäviini kuuluivat mm. messurakennuttajien kilpailuttaminen, tiivis yhteistyö valitun rakentajan kanssa, osallistuminen osaston suunnitteluun, esitteiden, kilpailujen ja näytteille tuotavien esineiden valmistelu sekä yleinen organisointi. Osasto herätti huomiota yhtenä messujen näyttävimmistä osastoista.

Marraskuussa 2014 Lahden muovimessuilla minulla oli vastuulla kolmen täysin erilaisen osaston, Telko Oy, SabriScan Oy ja Oy Toppi Ab, rakentamisesta.

SabriScan, Telko ja Toppi MuoviPlastics 2014 -messuilla

SabriScan, Telko ja Toppi MuoviPlastics 2014 -messuilla

Helsingin muovimessuilla 2013 oma yhdeksän neliön osastoni oli messujen väripilkku. Kaksimetrinen elävistä kukista ja kangasperhosista tehty kukka-asetelma herätti hyvin huomiota.

Suunnittelin Lihajaloste Korpelalle messuosaston K-Team päiville 2013.  Sekä tuotteita että osastoa kehuttiin messujen parhaaksi.

PolyQuality osasto Helsingin muovimessuilla 2013

PolyQualityn osasto Helsingin muovimessuilla 2013