040 580 5484 kati@polyquality.fi

Tästä me puhuimme -runokirjan julkistamistilaisuudessa perjantaina 23.3.2018 Kaapelitehtaalla tehtiin myös lisätyn todellisuuden videoita. ”Tästä me puhuimme” koostuu kertomuksista ja tarinoista nimiaforisminsa mukaisesti: ”Tästä me puhuimme, vaikka sitä ei sanottu.” Kirja syntyi ajatuksesta koota sata runoa ja aforismia Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi. Mukana on jopa yksi mikronovelli.

Aforismejani valittiin mm. Tiheiden ajatusten kirja – uuden aforismin parhaat antologiaan (Suomen aforismiyhdistys 2011) ”Uskonkauppiaiden joukosta löysin oikean profeetan. Antoi leivän, ei kiveä.” sekä vuoden 2018 Raideaforismeihin ”Perhoset nousevat ohdakkeista. Ei kenenkään maalta.”.

Lisättyä todellisuutta omaperäisellä tekniikalla

Virtuaali- ja reaalimaailman yhdistävä AR Video Booth on yhdistelmä lisättyä todellisuutta, kuvaustekniikkaa, ohjelmointia, sosiaalisen median työkalujen hyödyntämistä, messuosaamista ja tarinankerrontaa. AR Video Booth rakennetaan messuille ja tapahtumiin osaksi isompaa tapahtumaa ja se tuottaa lyhyitä, tunteisiin vetoavia videoklippejä tapahtumavieraista lisätyllä todellisuudella höystettynä.