040 580 5484 kati@polyquality.fi

ULKOISTETTU MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

ULKOISTETTU MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Olen toiminut ulkoistettuna projektipäällikkönä mm. Suomen Uusiomuovi Oy:n kotisivuprojektissa, jossa vastasin paitsi sisällöntuotannosta myös aikataulujen pitämisestä sekä siitä, että sivujen toteuttaja ja tilaaja pääsevät yhteisymmärrykseen siitä, mitä halutaan ja miksi.

Olen myös vastannut erilaisista messuprojekteista, jossa olen hoitanut koko osaston suunnittelusta pystytykseen. Suunnittelin Lihajaloste Korpela Oy:lle messuosaston, 2.11.2013 järjestetyillä K-Team päivillä sekä tuotteita että osastoa kehuttiin messujen parhaaksi. Lahden MuoviPlastics 2014 messuilla vastasin kolmen osaston toteutuksesta. Kaikki osastot, Telko Oy, SabriScan Oy ja Oy Toppi Ab, olivat todella erilaisia ja aivan eri konseptilla rakennettuja.

SabriScan, Telko ja Toppi MuoviPlastics 2014 -messuilla

SabriScan, Telko ja Toppi MuoviPlastics 2014 -messuilla

Voit vuokrata minut hoitamaan yrityksesi markkinointia suunnittelusta toteutukseen joko johonkin tiettyyn projektiin tai sovituksi tuntimääräksi kuukaudessa.

Minulla on kattava yhteistyöverkosto, joten pystyn vastaamaan koko projektin toteutuksesta, oli se sitten iso tai pieni.