040 580 5484 kati@polyquality.fi

ELÄVIÄ ESIMERKKEJÄ

Kumpi on sinusta vakuuttavampi – mainos vai lehtiartikkeli? Onko sinulla tarina, jonka kohderyhmäsi haluaa kuulla? Hyvin onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas, joka haluaisi kertoa siitä muillekin. Tai esimerkki tapauksesta, jossa kaikki meni alussa pieleen, mutta lopputulos oli parempi kuin mitä oli suunniteltu.

Olen kirjoittanut paljon, muun muassa pitkiä ja lyhyitä asiakasreferenssejä sekä lokalisointeja englannista suomeen. Tekninen kirjoittaminen on minulle helppoa, kiitos DI-koulutuksen. Kokemusta ja koulutusta on myös toimittajan työstä sekä runojen ja laulujen kirjoittamisesta.

Olen julkaissut muutaman kirjan, tuoreimpina runokirjat Varjoista valoon, Perhosenmetsästäjä ja Tästä me puhuimme sekä Muoviteollisuus ry:n juhlakirja Muoviset vuodet 1961 – 2011 – 2061.

Olin mukana kirjoittamassa Mika D. Rubanovitschin kirjoja STOP-myynti ja Modernin johtajan käsikirja: ÄLÄ OLE POMO.

ANNA ASIAKKAASI PUHUA

Paras ja vaikuttavin teksti tulee suoraan asiakkaan suusta. Omakohtainen kokemus vakuuttaa. Anna asiakkaasi äänen kuulua. Tarinoita ja esimerkkejä sekä tyytyväisiä asiakkaita sinulta löytyy varmasti. Mutta onko teillä aikaa, tai osaamista, laittaa niitä paperille?

Kun olemme yhdessä valinneet mistä ja miten haluat muille kertoa, minä haastattelen sovitut asiakkaat joko puhelimitse tai mieluummin paikan päällä käyden.

Teen haastattelusta halutun mittaisen jutun, joka voidaan painaa referenssikertomukseksi, lisätä osaksi esitettä, julkaista kotisivuilla tai kirjoitan siitä vaikka blogijutun.

Artikkelin veroton hinta on 840 €. Lyhyt, puhelinhaastatteluun perustuva case 360 € + alv.

Saat käyttää tekstiä kaikissa valitsemissasi medioissa. Hyvä tarina kertoo enemmän.

ÄLÄ KÄÄNNÄ PÄÄMIEHEN TEKSTIÄ – KIRJOITA SE UUSIKSI

Teen päämiesten ja muiden yhteistyökumppaneiden tekstien lokalisointia. Kaikkea kun ei voi kääntää suoraan suomeksi vaan teksti täytyy sovittaa asiakaskunnalle sopivaksi.

Veroton hinta englannista suomeen

alle 2000 merkkiä 140 €
alle 4000 merkkiä 180 €
alle 6000 merkkiä 230 €
alle 10000 merkkiä 250 €

Jos haluat suomenkielisen esitteen vanhalle pohjalle (salaamaton pdf), taiton hinta on 240 € + alv. Kokonaan uuden esitteen suunnittelusta sovitaan erikseen.

Täydellinen takuu

Voin luvata sinulle hyvää tekstiä. Mutta jos et ole tyytyväinen, et maksa mitään. Kokeile.